Cum navighezi piata urșilor în Cripto

In urmatorii 5 ani criptomonedele pot aduce profituri FABULOASE investitorilor inteligenti, disciplinati si cu rabdare... care au o strategie pe termen lung.

Explozia criptomonedelor va continua pe termen lung pentru ca ele au unele avantaje reale fața de alte tehnologii și pot aduce îmbunătățiri în domenii precum afaceri, finanțe și altele.

Dintre toate se distinge Ethereum care e pe departe cel mai valoros proiect din domeniul cripto.

Ethereum mai e numit și "World Computer" pentru că e asemănător unui sistem de operare care funcționează pe milioane de computere interconectate din toată lumea.

Platforma are în spate un limbaj de programare numit Solidity care facilitează construirea de aplicații de orice fel: financiare, asigurări, tot felul de contracte inteligente, jocuri, NFT-uri, platforme ecommerce, pariuri, social media și altele.

De asemenea, pe Ethereum oricine poate cu ușurință să creeze o nouă criptomonedă.

Toate acestea sunt facilitate de token-ul care face ca această platformă să funcționeze: Ether (ETH).

Piața e în cădere liberă

Până în luna decembrie 2022 s-au făcut profituri spectaculoase în piața cripto, apoi totul a luat-o la vale.

I-am avertizat încă de atunci pe abonați să vândă cât mai mult pentru că lucrurile nu arată bine. Când am descoperit proiecte noi interesante le-am spus să nu investească fonduri noi ci să vândă din alte poziții cripto pentru a investi în cele noi.

Mai târziu, am recomandat să vândă tot și să păstreze poziția de bani cash până cănd piată cripto va atinge pragul de jos.

Atunci va fi din nou o oportunitate unică de a realiza profituri ce pot schimba viața investitorilor.

Până atunci, strategia e să profităm de eventuale airdrop-uri și să mai facem unele tranzacții pe termen scurt pentru profituri rapide.

Poate chiar vom paria pe scăderea pieței.

Da. Se poate face acest lucru și o să te învăț cum.

Ma numesc Bogdan Popescu si sunt fondatorul site-urilor bitcoinexpert.ro si academiadeantreprenori.ro. Am lucrat ca programator la companii precum Siemens, Continental, Alcatel si Nokia. In plus, am prieteni in acest domeniu mult mai priceputi decat mine. Ar putea cu usurinta sa lucreze la Google, Facebook, sau oricare alta companie din lume. Cand nu-nteleg ceva, imediat apelez la cate un "geniu" din asta si ma lamuresc ce se intampla prin cod.

 • Bogdan Popescu

 • Timisoara, RO

Bogdan Popescu

Oportunitatea oferita de criptomonede e unica la o generatie.

Dar e si extrem de riscanta pentru cei care investesc fara o strategie buna.

Voi încerca să folosesc experienta mea in domeniul programarii cu cea din lumea investitiilor la bursa si a educatiei financiare si-ti voi arata cum putem profita de acest nou tip de active ce va revolutiona economia mondiala.

Ca membru al acestui program...

 • vei invata tot ce ai nevoie pentru a intelege ce sunt, cum functioneaza si ce potential imens au criptomonedele
 • vei afla cum poti sa cumperi criptomonede
 • cum sa le tii in siguranta si sa dormi linistit fara stres-ul ca un hacker ar putea sa te lase cu conturile goale
 • vei fi tot timpul la curent cu noile evolutii din acest spatiu
 • avand in vedere volatilitatea criptomonedelor, exista intotdeauna oportunitati de a face tranzactii profitabile. Vei primi de la mine cate un email cu noutati despre portofoliu, sau noi descoperiri in fiecare saptamana. De cate ori voi depista o situatie cu potential, iti voi trimite un email cu instructiuni clare despre cum putem profita.

Probabil te intrebi care e pretul acestui program.

Pretul nu e mic, dar sunt convins ca e unul corect avand in vedere potentialul acestor investitii si munca de documentare pe care o necesita.

Programul costa 99 RON/luna.

Vreau sa te inscrii doar daca esti hotarat ca vrei sa faci acest gen de investitii, îți permiți și ai capacitatea de a avea răbdare până când piața va atinge pragul minim.

Până atunci, nu vor fi multe oportunități.

Dupa primele 30 de zile, se vor face plati automate de 99 RON / luna de pe cardul pe care-l vei folosi la inscriere atâta timp cât decizi să rămâi abonat.

In cazul in care cardul expira, sau suma nu e disponibila, abonamentul se va suspenda si vei fi anuntat astfel incat sa ai posibilitatea sa-l reactivezi facand plata manual.

Recapitulez...

Vei plati la inscriere 99 RON pentru prima luna.

In continuare pretul va fi de 99 RON pe luna, cu mentiunea ca nu exista o perioada determinata de abonare.

Ramai in program oricat doresti, in functie de cat esti de multumit de calitatea informatiilor si de randamentele investitiilor.

Vreau sa-l am pe Bogdan langa mine si sa ma inscriu astazi in programul Portofoliu Cripto

Ti-am spus ca am gandit acest program pe termen lung, sunt langa tine sa te ajut sa reusesti. Dar daca nu iti doresti sa ai o sansa de a asigura pentru totdeauna viitorul financiar al familiei tale, nu cred ca programul e pentru tine.

In schimb, daca esti gata sa incepi astazi programul care te poate duce la independenta financiara, inscrie-te acum in Portofoliu Cripto.

Aboneaza-te astazi pentru pretul de 99 RON pe luna in Portofoliu Investitii Cripto!

Plata se poate face cu un card Visa sau Mastercard.

Ce se intampla dupa efectuarea platii:

 1. Vei primi un email cu datele de acces pentru a intra in contul tau.
 2. E important sa adaugi adresa mea (bogdan@bitcoinexpert.ro) in contactele tale si sa o marchezi ca “Not Spam”
 3. Daca nu gasesti emailul cu datele de acces, cauta-l in Spam si in tab-ul Promotions daca ai gmail.
 4. In continuare, vei primi in fiecare săptămână cate un email cu informatii actuale sau proiecte cu potențial.

P.S.

Intrebari si Raspunsuri

Intrebare 1: Ce cunostinte trebuie sa am ca sa fiu sigur ca ma descurc in acest program?

Raspuns: Niciuna. Vei avea toate instructiunile in raportul pe care-l poti descarca imediat dupa inscriere. Mai ales daca deja ai experienta investitiilor la bursa. Si daca te incurci la vreun pas, te voi ajuta.

Intrebare 2: Cu cati bani pot sa incep acest program?

Raspuns: Cu cati doresti, dar nu aș investi mai mult de 10% din economii. La bursele de unde se pot cumpara criptomonede nu exista o suma minima impusa. Poti depune chiar si 10$ pentru a cumpara criptomonede.

---

P.P.S: Investitiile in criptomonede sunt riscante si nu recomand sa investesti sume mai mari decat iti permiti sa pierzi.

---

"Cu VXV am avut momente când am vrut sa vând aproape tot când am văzut ca multe monede performează bine și VXV a stat pe loc, din fericire am păstrat cele 10 mii de monede și am început sa vând la prețurile actuale aproximativ 30% din monede, restul o sa le mai las. Doar din VXV și LCX din 1500 de USD am ajuns la 40 de mii USD. :) Portofoliul a depășit 100 de mii USD. Multumesc :)" - Toni, abonat Portofoliu Investitii CriptoTe astept alaturi de mine pentru a profita impreuna de viitorul banilor.


Bogdan Popescu - antreprenor, investitor la bursa si in criptomonede -