Politica de Confidentialitate
(Privacy Policy)

Aceasta politica explica modul in care Site-ul academiadeantreprenori.ro foloseste datele tale personale.

Politica de confidentialitate se aplica tuturor vizitatorilor site-ului, abonatilor la newsletter si clientilor.

Informatiile tale personale la care avem acces sunt:

 • numele si adresa de email – in cazul abonarii la newsletterele gratuite
 • numele, adresa de email, numarul de telefon, adresa si codul postal – in cazul cumpararii unor produse de pe Site.

Toate aceste informatii sunt strict protejate si folosite pentru:

 • transmiterea continutului si a produselor la care te-ai abonat, sau pe care le-ai cumparat.
 • in scopuri publicitare pentru a-ti transmite cele mai bune oferte de produse (ale noastre, sau altele care consideram ca-ti pot aduce valoare).
 • efectuarea unor analize privind modul in care este utilizat si vizitat site-ul, folosind Google Analytics.

Informatiile nu vor fi niciodata folosite in alte scopuri, vandute, inchiriate, sau impartasite cu alte persoane, decat in cazul in care cererea se face de o instanta de judecata, in conditiile legii..

Cumparaturile online sunt efectuate cu ajutorul unor intermediari de plati online si astfel, datele specifice cardului tau de credit sau de debit nu ajung in niciun moment la cunostinta site-ul academiadeantreprenori.ro.

Pentru trimiterea newsletterului și administrarea bazei de date de emailuri abonate, folosim serviciul Mailchimp. Pentru informații suplimentare puteți consulta și Politica de confidențialitate a Mailchimp la https://mailchimp.com/legal/.

Actualizarea sau Stergerea Informatiilor Personale Identificabile

Aveti anumite drepturi cu privire la Informatiile Personale Identificabile.

Ne puteti trimite un email la adresa bogdan@academiadeantreprenori.ro in care puteti solicita:

 • o copie a tuturor Informatiilor Personale Identificabile despre dumneavoastra aflate in baza noastra de date
 • actualizarea Informatiilor Personale Identificabile despre dumneavoastra aflate in baza noastra de date
 • stergerea tuturor Informatiilor Personale Identificabile despre dumneavoastra aflate in baza noastra de date
 • restricționarea prelucrării– puteți solicita restricționarea prelucrării in cazul in care contestați exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevăzute de lege;
 • opoziție – vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;
 • portabilitatea datelor– puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator
 • depunerea unei plângeri– puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
 • retragerea consimțământului– in cazurile in care prelucrarea se intemeiază pe consimțământul dvs., acesta poate fi retras oricând. Retragerea consimțămânțului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând in continuare valabilă;
 • să nu fiti supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.

Vom incerca sa raspundem prompt la fiecare email si sa oferim raspuns rapid in perioada specificata de lege. Totusi, sa aveti in vedere ca vor exista anumite informatii reziduale ce vor ramane in bazele de date, inregistrari despre acces si altele ce pot sa contina sau sa nu contina anumite Informatii Personale Identificabile despre dumneavoastra.

De asemenea, in anumite circumstante, unele Informatii Personale Identificabile sunt scutite de la asemenea cereri, de exemplu in cazul in care ne este solicitat de autoritati sa continuam procesarea datelor pentru a ne conforma unei obligatii legale.

Cand ne trimiteti un email cu o asemenea cerere, vom solicita informatii necesare pentru a va confirma identitatea.

Nota: Acesta politica poate fi schimbata la orice moment. Este recomandat sa o verifici periodic si mai ales inainte de a-ti introduce datele persoanale pe site.