DE FACUT ASTAZI – Migrare (swap) token-uri ICON (ICX)

E important sa citesti si sa faci astazi actiunea descrisa mai jos, altfel risti sa pierzi criptomonedele.

Am cumparat ICON pe 15.04.2018. La acea data, exchange-urile vindeau token-uri ICON ERC-20.

Acestea trebuie schimbate pentru moneda nativa ICON, pana maine 25.10.2018. Dupa aceasta data, token-urile ICON ERC-20 vor fi fara valoare si inutile.

Daca ai cumparat ICON din Binance, Upbit, sau Bithumb si inca le ai in exchange, nu trebuie sa faci nimic. Se vor ocupa ei de swap.

Dar daca ai transferat token-urile intr-un wallet, va trebui sa faci schimbarea lor urmand procesul de mai jos.

Actiunile nu sunt complicate si nu dureaza mult, dar trebuie facute astazi (24.10.2018) ca sa fii sigur ca nu-ti pierzi token-urile. Normal ar trebui sa functioneze si maine dar nu as lasa asta pentru ultima zi.

Hai sa vedem cum schimbi token-urile ICON ERC-20 pentru token-urile ICON native.

1. Creaza un wallet ICONex ETH si trimite token-urile ICON ERC20 (ICX) in wallet-ul ICONex ETH. (Ghid pentru crearea wallet-ului)
* Verifica adresa de Ethereum din wallet-ul ICONex ETH si asigura-te ca incepe cu “0x”

2. Trimite token-urile ICX ERC-20 la adresa wallet-ului tau ICONex.

3. La aceeasi adresa trimite si Ethereum in valoare de $1 (0.005 Eth la cursul de azi). Acesta va fi costul realizarii swap-ului (in realitate va fi mai mic).

4. In ICONex click pe Swap si citeste toate instructiunile. Apoi Finalizeaza actiunea prin click pe butonul de confirmare.

5. Walet-ul pentru noile token-uri ti se va crea automat in wallet-ul ICONex ICX si vei primi o suma egala de ICX cu cea pe care ai transferat-o (rata de swap e 1:1).

6. Token-urile Mainnet ICX vor fi distribuite o data pe zi (cu exceptia weekend-urilor). (Cererile pentru token swap-uri se pot face la orice ora)

Cererile de token swap-uri primite inainte de ora 09:00(UTC+9) vor fi distribuite in aceeasi zi la ora 18:00(UTC+9). Cele primite dupa 09:00(UTC+9) vor fi procesate ziua urmatoare. (No distribution on weekends or holidays)

ASA CA, TE ROG SA FACI ASTAZI TOATE ASTEA. ITI VA LUA PUTIN TIMP SI DACA NU FACI SWAP-UL, VEI PIERDE TOKEN-URILE


Dupa ce vei avea token-urile Mainnet ICX in wallet-ul ICONex, pastreaza-le acolo pentru moment. In niciun caz sa nu le trimiti intr-un exchange acum, sau la o adresa de Ethereum (de exemplu intr-un wallet myetherwallet).

P.S.Vezi si un video cu procesul de swap, aici.