Alinare cu airdrop-uri

airdrop

Piata cripto e in scadere de cateva luni bune, la fel ca si celelalte piete financiare.

As vrea sa pot sa spun ca e momentul sa cumparam si ca piata a atins pragul de jos dar nu cred asta.

Cat timp ne aflam in aceasta perioada incerta, recomand sa pastrezi cat mai multe fonduri in stablecoin-uri pe care le poti depune pe Nexo, sau pe platforma cBridge Celer Network.

Alt lucru pe care vreau sa ne concentram pana cand vor veni zile mai bune sunt airdrop-urile si astazi am o veste buna de care sper sa se bucure cat mai multi cititori.

Optimism, unul dintre proiectele Ethereum Layer 2 a anuntat ca-si va lansa propriul token si ca 19% din token-uri vor fi donate utilizatorilor protocolului printr-un airdrop, conform anumitor criterii.

Inca nu au comunicat data la care va avea loc airdrop-ul, dar poti verifica daca adresa ta e eligibila si cate token-uri vei primi la aceasta adresa: https://app.optimism.io/governance.

Atentie ca pe aceasta pagina cateodata nu merge sa faci scroll cu mouse-ul, dar poti sa tragi de bara din partea dreapta pana in josul paginii unde e formularul de verificare a eligibilitatii.

EVMOS airdrop

Te-am mai anuntat acum cateva saptamani despre un airdrop care la acea data nu se putea revendica.

Acum totul e lansat si poti revendica token-urile.

E vorba despre token-ul EVMOS, un proiect Layer 1, disponibil la aceasta pagina: https://app.evmos.org/mission-control.

Personal am fost eligibil cu 3 adrese si sumele au fost frumușele. Sper sa te bucuri si tu de ceva bani gratis.

Iata pasii pentru a revendica EVMOS.

  1. Conecteaza-ti wallet-ul la pagina: https://app.evmos.org/mission-control pentru a verifica eligibilitatea.
  2. Adauga in Metamask blockchain-ul EVMOS: pe site-ul https://chainlist.org/ cauta EVMOS si adauga-l in Metamask.
  3. Schimba in Metamask Network-ul din Ethereum in EVMOS
  4. Du-te inapoi la https://app.evmos.org/claims
  5. Pentru a revendica 25% din airdrop prima data trebuie sa votezi. Dă click pe VOTE si urmeaza toti pasii pentru a vota orice proposal deschis pentru voturi. Nu conteaza ce votezi.
  6. Acum, prima bucata de 25% care deja se afla in wallet-ul tau va trebui sa o iei si sa faci pasul 2: staking. Aici staking se face prin delegare. Eu am delegat la primul validator din lista si dupa ce s-a realizat tranzactia mi-au aparut inca 25% din token-uri in wallet. Imediat dupa ce am primit token-urile am facut Undelegate, iar peste 14 zile voi primi inapoi taoken-urile delegate.
  7. Pasul 3 nu e deocamdata realizabil, scrie acolo Coming Soon. E vorba de un transfer intre blockchain-uri, de pe EVMOS pe COSMOS.
  8. Pasul 4 se poate realiza sau printr-o tranzactie, sau printr-un transfer de la o adresa la alta. Dupa ce faci una dintre aceste actiuni inca 25% din airdrop va ateriza in wallet-ul tau.
  9. Eu am facut swap de la EVMOS la USDC pe https://app.diffusion.fi/#/swap, care e un fel de Uniswap al ecosistemului EVMOS.

Daca tot esti acolo incearca-ti norocul cu butonul Claim Diffusion Airdrop

Aici nu stiu care sunt criteriile, dar eu am avut o adresa din 3 eligibila.

Nici nu stiam de acest exchange dar am cautat pe Coingecko sa aflu unde pot vinde EVMOS. Daca vreodata ai nevoie sa faci asta, cauti token-ul de care esti interesat si apoi dai click pe tab-ul Markets.

Asa am descoperit diffusion si apoi am observat intamplator butonul Claim.

P.S. Ești interesat de cripto și simți că ai nevoie de ajutor? Vezi aici detalii despre programul Portofoliu Investitii Cripto.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *