Validarea suprema pentru ZRX

 

Draga membru al Portofoliu Investitii Cripto,

 

Saptamana trecuta ZRX a fost listata pe Coinbase Pro, unul dintre cele mai mari exchange-uri din USA si din lume. ZRX e un token aflat in portofoliul nostru si e emis de exchange-ul descentralizat 0X.

Pretul ZRX a crescut doar aproximativ 15% dupa publicarea vestii. In comunitatea cripto, circula de ceva timp zvonul ca ZRX va fi adaugat de cei de la Coinbase si ma bucur ca s-a confirmat. Sa fie listata pe Coinbase e o etapa importanta pentru orice cripto.

Daca piata s-ar fi aflat intr-un trend crescator, probabil ca pretul ZRX s-ar fi dublat (cel putin) ca urmare a anuntului.

Dar, daca ne uitam la viitor, pe masura ce vor intra mai multi bani dinspre mari institutii financiare, ZRX e perfect pozitionat pentru a beneficia. Adu-ti aminte ca aceste institutii investesc doar in proiecte legitime, iar ZRX a primit validarea suprema.

Daca nu ai ZRX in portofoliu, sau vrei sa adaugi la pozitie, recomand sa setezi un ordin limita la pretul de $0.7.

In ce mai poti investi

Inca suntem intr-o perioada de acumulare in piata cripto. Volatilitatea e relativ scazuta. Dar in piata cripto, oricand putem vedea miscari puternice intamplandu-se brusc atunci cand participantii se asteapta mai putin.

E posibil ca de pe-o saptamana pe alta sa intram brusc intr-un nou puternic trend crescator.

In acelasi timp, e foarte posibil ca perioada de acumulare sa continue pana in 2019 si chiar sa mai vedem scaderi.

Pe termen lung, stii convingerea mea. Piata cripto va spulbera ATH-urile (recordurile de pret) precedente. Rabdarea e singura resursa de care avem nevoie.

Avand in vedere toate astea, cred ca cea mai buna strategie e ca cei care inca mai pot investi pe parcurs, sa astepte eventuale scaderi de pret si sa seteze ordine limita.

Considerand vestile venite dinspre priectele in care am investit si starea actuala a pietei, am actualizat recomandarile din dreptul fiecarei monede, in pagina cu portofoliile noastre (vezi coloana Comentarii).

La unele recomand sa stam pe margine deocamdata si sa nu cumparam indiferent de pret. Dar nici nu vreau sa renuntam la niciuna dintre acestea. Pana la noi vesti, am scris recomandarea Pastreaza.

La altele am specificat pretul maxim la care recomand sa adaugam la pozitii.

Viziteaza pagina cu portofoliile pentru a vedea toate recomandarile actualizate.

 

O saptamana minunata,

Bogdan Popescu

 

P.S. De azi inainte, in functie de vestile venite din piata voi actualiza recomandarile din tabelele cu  portofoliile si voi trimite alerte atunci cand modific ceva.