$2449 din airdrop-ul BOMB… doar in cripto

Uncategorized

Pe data de 4 februarie am trimis abonatilor programului Portofoliu Investitii Cripto o alerta despre airdrop-ul BOMB. Era vorba despre un proiect nou care le dadea gratuit token-uri celor care se inscriau, cu scopul de a se face cunoscuti. Ei nu sunt singurii din piata cripto care au facut airdrop-uri, cum o sa afli mai jos.

Sursele mele vorbeau despre acordarea a 100 de token-uri si asa i-am anuntat si pe abonatii mei.

Dar… Cateva saptamani mai tarziu, cand am primit si eu token-urile, ce sa vezi? In loc de 100 au fost 198.

Sa fie primiti! Ce sa mai spun? M-am gandit ca poate e o greseala, dar nu mi-am pierdut timpul sa mai intreb in stanga si-n dreapta.

Pana la urma era doar un airdrop.

Ulterior am aflat de la abonatii mei care s-au inscris la airdrop ca au primit aceeasi suma: 198 BOMB.

Dar ceea ce am numit mai sus, doar un airdrop, in urmatoarele zile a luat o amploare de-a dreptul incredibila!

Pretul unui BOMB a atins pe 10 iunie 2019 pretul maxim de $12,37, apoi au scazut putin si au stat cateva zile bune la un pret in jurul a $10. Cine a pastrat cele 198 de token-uri le-a putut vinde cu $2449.

Asta inseamna puterea informatiilor.

Desi lucruri din astea se intampla foarte rar, daca esti conectat la surse bune de informatii, ai sanse sa dai lovituri de acest gen…

$2449 cu investitie zero

De fapt, chiar in luna noiembrie 2019, am mai primit airdrop-uri in valoare de $330 (Stellar, Energi și KickToken).

O zi buna,

Bogdan Popescu

P.S. Daca vrei sa fii in permanenta conectat la informatii ce-ti pot aduce profituri de acest gen in continuare, te astept in programul Portofoliu Investitii Cripto.

Vei avea imediat acces la ponturi despre proiecte ce pot creste de 100 de ori pe parcursul urmatoarelor luni. Inca suntem in perioada de inceput a industriei cripto si cei care au informatii vor putea face averi adevarate pe parcursul urmatorilor ani.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized
Care-i treaba cu dominatia Bitcoin?

Daca esti implicat in piata cripto, ai observat ca Bitcoin continua sa sparga rezistenta dupa rezistenta si chiar acum se lupta cu pragul de $6800. Fata de luna trecuta, cand era in jurul pretului de $5100, asta inseamna o crestere de 33,33%. Nu e rau deloc. Dar… in ultimele zile, celelalte …

cumpara ripple ethereum bitcoin
Uncategorized
2
Doua metode sa cumperi Ethereum sau Ripple cu Bitcoin

Am descris in acest articol cum cumperi bitcoin cu RON. Pentru a cumpara bitcon cu EURO, eu recomand exchange-ul kraken, la care poti face depuneri prin transfer bancar. Acum hai sa vedem cum cumperi alte criptomonede direct cu bitcoin. Am dat ca exemplu Ripple(XRP) si Ethereum(ETH) pentru ca sunt criptomonedele …